همان گونه که در مقاله ي پيشين وعده داديم، بنا داريم تا در اين مقاله به تحليل و بررسي چرايي استفاده از کاغذ کرافت نسبت به نايلون و نايلکس بپردازيم. با اين حال براي يادآوري و آماده کردن مخاطب و خواننده با مطلب هاي اين مقاله، بيش از پرداختن به موضوع اصلي، نگاه و مروري بر مطلب هاي مقاله ي پيشين خواهيم داشت.


در يادداشت قبلي از نگارنده، به خاطر داريم که نايلون و نايلکس به دليل ماندگاري بالا، مقاومت در برابر رطوبت، پارگي و سهولت حمل و نقل، به گزينه ي اول و مهم توليد کننده و البته مصرف کننده تبديل شده اند.


نايلون


از سويي ديگر، دانستيم که کاغذ کرافت به دليل محدود بودن منبع و ماده ي اوليه ي توليد (درخت و چوب)، هزينه بر بودن فرآوري و عدم مقاومت در برابر نم، پارگي و خطر هاي حمل و نقل، چندان نتوانسته در صنعت بسته بندي جايگاه خوبي پيدا کند.


در پايان ياد آور شديم که با وجود قيمت ارزان، مقاومت و سادگي در مصرف و استفاده از نايلون و نايلکس، به دليل ماده ي اوليه و شيوه ي ساخت و توليد نايلون و نايلکس، اين گونه ي بسته بندي چندان براي طبيعت و البته سلامت جامعه مفيد نيست و بهتر است که شيوه هاي ديگر هم چون کاغذ کرافت و نمونه هاي مشابه، جايگزين اين روش و ابزار بسته بندي بشوند.


کاغذ کرافت


در ادامه ي مطلب و يادداشت گذشته، اشاره اي به فايده هاي کاغذ کرافت براي جامعه داشتيم و گفتيم که در مقاله ي آتي به اين مهم خواهيم پرداخت. آن چه در اين مقاله خواهيد يافت، تحليلي بر اين موضوع خواهد بود.


چرا کاغذ هاي کرافت از کيسه هاي نايلون و نايلکس بهتر هستند؟


در ادامه به شرح و بررسي دليل و عامل هاي موثري که سبب شده اند تا کاغذ کرافت بيش از کيسه هاي نايلون و نايلکس براي طبيعت و جامعه مفيد باشند، مي پردازيم.


بازيافت: کيسه هاي نايلون و نايلکس، به دليل استفاده از ماده هاي شيميايي و پلاستيک و فرآورده هاي نفتي، نه تنها براي مصرف جامعه و انسان مضر و خطرناک هستند، که بازيافت آن ها نيز فرآيندي زمان بر، پر هزينه و مضر است که سلامت جامعه و مهم تر از همه طبيعت را تهديد مي کند.


کرافت


اين در حالي است که کاغذ کرافت از فرآيند بازيافت ساده تري برخوردار است و مي توان به سرعت آن را به چرخه ي توليد دوباره باز گرداند. کاغذ هاي کرافت در مسير بازيافت به خمير تبديل مي شوند و مي توانند براي فرآوري ديگر سازه هاي کاغذي، به کار گرفته شوند.


نگه داري جنس و ماده هاي غذايي: همه مي دانيم که استفاده از ماده هاي شيميايي، پلاستيک و مشتق هاي نفتي، نه تنها براي بازيافت، که براي مصرف نيز مضر است و سبب مي شود تا ماده اي که درون ظرف پلاستيکي قرار مي گيرد، از ناحيه ي اين مشتق ها دچار آسيب شود. براي نمونه مي توانيم به استفاده از ماده هاي غذايي در کيسه هاي نايلون و نايلکس اشاره کنيم. قرار دادن نان در کيسه هاي نايلون از جمله مورد هايي است که با انتقال گرما به نايلون، بر روي آن اثر مي گذارد و بخشي از ماده هاي مضر نايلون را به نان نيز منتقل مي کند. همين موضوع براي ديگر ماده هاي غذايي نيز صحت دارد. ماهي، سبزيجات و ميوه نيز (به ميزاني کم تر)، در معرض اين آسيب و زيان قرار دارند.


با اين حال کاغذ کرافت شرايط مساعد و مناسبي را براي نگه داري و حمل و نقل نان و ديگر ماده هاي غذايي فراهم مي کند و همين سبب حفظ سلامتي و ايمني افراد و جامعه مي گردد.


کيسه پارچه اي


در نهايت لازم است يادآوري کنيم که به دليل وارداتي بودن تکنيک و فن ساخت کاغذ کرافت و البته گران بودن مواد اوليه ي آن نسبت به پلاستيک (نايلون و نايلکس)، اين گونه ي بسته بندي چندان مورد توجه قرار نگرفته است. نگارنده اميد دارد تا در آينده و با گسترش تکنيک، منبع هاي مالي و حمايت دولت، شاهد پيشرفت و رشد اين تکنيک بسته بندي در کشور مان باشيم.


براي دانلود فايل مقاله ي «کاغذ کرافت يا نايلون و نايلکس؟ کدام براي طبيعت مناسب تر است؟»، بر لينک زير کليک کنيد.


فايل مقاله ي «کاغذ کرافت يا نايلون و نايلکس؟ کدام براي طبيعت مناسب تر است؟».


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : نايلون ,کرافت ,کاغذ ,ماده ,مقاله ,جامعه ,کاغذ کرافت ,براي طبيعت ,بسته بندي ,نايلکس؟ کدام ,کدام براي ,براي طبيعت مناسب
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نآمرئی :::::: حسینیه فاطمیون Lily کاشت ناخن Spring girl Trevor Blog.ir