اين مقاله در ادامه ي مقاله ي پيشين قرار مي گيرد و قصد دارد تا به تحليل و بررسي ديگر غذا هاي برنجي در جهان، با توجه بيشتر به قاره ي آسيا، بپردازد.


برنج سرخ شده در چين


نيازي به گفت و گو ندارد که برنج تا چه ميزان در کشور چين اهميت، محبوبيت و البته طرفدار دارد. برنج غذاي اصلي مردم اين کشور به شمار مي رود و در تمام مراسم ها و مناسبت ها، استفاده دارد. با اين حال پخت و مصرف اين برنج، در شرايط و موقعيت ها مختلف متفاوت است. در وعده هاي روزانه، برنج را به صورت رايج و به روش جوشاندن مي پزند. در مهماني ها و مراسم ويژه اما، برنج را سرخ مي کنند. جدا از روش پخت متفاوت آن، در برنج سرخ شده، بيشتر ماده و خوراکي هاي مصرف نشده به کار مي روند. در واقع برنج سرخ شده را مي توان بهانه اي براي مصرف ديگر ماده هاي خوراکي دانست که گوشت، حبوبات، غلات، سبزيجات، سويا و ادويه، از نمونه هاي آن هستند.


گذشته از مراسم و وعده هاي روزانه، مصرف برنج در داخل شهر هاي چين نيز طرفدار دارد و به عنوان جايگزيني براي ساندويچ و غذا هاي همراه به کار مي رود.


برنج وکيسه برنج


برنج باسماتي در هند


برنج هندي که البته با نام برنج باسماتي در سراسر جهان شناخته مي شود، از گونه هاي رايج و پر طرفدار برنج در هندوستان است. شهرت و محبوبيت اين برنج در هند، بيش از هر نقطه ي ديگري در جهان است. اين برنج با قامت رعنا، طعم دلچسب و بوي خوشي که دارد، خودش را در دل مردم جا کرده است. برنج باسماتي در هند، به صورت معمولي (هم چون ايران و افعانستان) پخته و مصرف مي شود.


ريزوتو در ايتاليا


گذشته از اسپاگتي و پاستا، رزيتو يکي از پر طرفدار ترين غذا هايي است که در شمال ايتاليا سرو مي شود و برنج ماده ي اصلي آن را تشکيل مي دهد. نام ريزوتو، از ريشه ي ايتاليايي «ريزو» به معناي برنج پديد آمده است. هم چون پاستا، ريزوتو نيز در بسته بندي هاي مختلف و درون قفسه هاي فروشگاه هاي مواد غذايي، قابل تهيه است.


برنج و کيسه برنج


اما شيوه ي پخت ريزوتو به چه صورت است؟


براي پخت ريزوتو، آن را با خامه و آب گوشت مخلوط مي کنند. سپس آن را روي گاز گذاشته و آن قدر حرارت مي دهند تا پخته و به طور کامل نرم شود. سپس با ترکيب هاي مختلفي هم چون قارچ، سيب زميني، ادويه، حبوبات، سبزيجات و ديگر ماده هاي خوراکي، روي آن را پوشش مي دهند و سرو مي کنند. کره، پنير، پياز و سرکه، از ديگر ماده هايي هستند که مي توان با اين نوع غذا سرو کرد. ريزوتو يکي از گزينه هاي غذايي مناسب براي وعده ي اصلي و البته ميان وعده است. 


برنج


سوشي در ژاپن


هم چون چين و ديگر کشور هاي شرقي و جنوب شرقي آسيا، ژاپني ها نيز از طرفدار هاي دو آتيشه ي برنج و غذا هاي برنجي هستند. بر خلاف هند، چين و ايران، برنج هاي ژاپني کوتاه تر و گرد هستند. سوشي از جمله غذا هاي محبوب ژاپني است که برنج نقش مهمي در آن دارد. برنج سوشي با ترکيبي از سرکه و کنجد درست مي شود. به اين صورت که ابتدا برنج را مي پزند و پس از ترکيب آن با ماده هاي ياد شده، آن را داخل رول ماهي يا جلبک مي پيچانند.


برنج اسپانيايي در مکزيک


پلو مکزيکي، از جمله خوشمزه ترين غذا هاي مکزيک است که به برنج اسپانيايي هم شهرت دارد. جالب است بدانيد که صفت «اسپانيايي» در اين ترکيب، هيچ ارتباطي با کشور اسپانيا ندارد و نگارنده نيز هم چون خواننده، از توجيه کاربرد آن بي اطلاع است. براي پخت پلو مکزيکي يا همان برنج اسپانيايي، برنج را با گوجه، فلفل، پياز و سير، تفت مي دهند تا برنج طلايي و برشته شود. سپس به ميزان دل خواه، بر روي برنج تفت داده شده آب يا آب گوشت مي ريزند و به آن زمان مي دهند تا پخته شود.


برنج


با وجود روش و گونه هاي غذايي مختلف و متنوعي که در اين مقاله و مقاله ي پيشين ياد شد، نگارنده باور دارد که مي توان با استفاده از برنج و ماده هاي غذايي گوناگون و افزودن نوآوري و خلاقيت به ميزان لازم، گونه هاي غذايي جديد و متنوعي ايجاد و اگر اندکي هم چاشني کارآفريني به آن اضافه شود، شايد بتوان آن را در جهان عرضه کرد.


براي دانلود فايل مقاله ي «انواع غذاهاي برنج در جهان (2)»، بر لينک زير کليک کنيد.


فايل مقاله ي «انواع غذاهاي برنج در جهان (2)»


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Alfredo مجله خبری وبلاگ شخصی کیوان زینی Dan پس کوچه نسيم Zach partodl ثمین آوا blog